Kamerplanten voor je urban jungle

Dinsdag 6 juni 2023 om 20u., Ontmoetingscentrum Marke

Kamerplanten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en het is niet moeilijk te begrijpen  waarom. Ze zijn niet alleen een prachtige decoratie voor onze woningen en werkruimtes, maar ze bieden ook talloze voordelen voor onze gezondheid en welzijn. Van het verbeteren van de luchtkwaliteit tot het verlagen van stressniveaus. Kamerplanten hebben bewezen dat ze een belangrijke rol kunnen spelen in ons dagelijks leven.


Waan je in een groene oase, middenin jouw woning, door grote en kleine planten te combineren met de allermooiste accessoires. Een plantastisch idee toch? Een jungle gevoel, middenin jouw woonkamer? Dat kan met kamerplanten.
Tijdens deze voordracht zullen we de verschillende voordelen van kamerplanten bespreken, en natuurlijk ook plantensoorten en tips voor verzorging. Of u nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint met het ontdekken van deze groene wereld, er is voor iedereen iets te leren.
Luc De Boosere is onze gastspreker.
Iedereen welkom.
Leden van TuinHier Marke hebben gratis toegang.
Niet-leden betalen 5 Euro. drankje inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.