Tuinmarkt 2024

Op zondag 5 mei vormt het park van kasteel Blommeghem in Marke opnieuw het prachtig decor voor de Kortrijkse Tuinmarkt. Onderneem in Kortrijk, Tuinhier Marke, de Korte Keten producenten en tal van handelaars slaan hiervoor de handen in elkaar.
Het prachtig kasteel met zijn unieke tuin is dan voor één dag de thuisbasis van tientallen kwekers, tuinaannemers, tuincentra en handelaars.  Tuinhandelaars kunnen HIER inschrijven.

Tuinieren is hip. We willen allemaal tot rust komen na onze drukke dagtaak. En wij willen U daarbij helpen.
De Tuinmarkt zorgt voor nieuwe, frisse ideeën. Beleef de wereld van ecologisch – en verticaal tuinieren. Leer genieten van een heerlijke BBQ in de tuin of op een nieuw aangelegd tuinterras. We spreken niet meer van tuinhuizen en vijvers maar van poolhouses, patio’s, hot tubs, en jacuzzi’s.

De handelaars laten je ondermeer kennis maken met nieuwe variëteiten van dahlia’s, rozen en een ruim aanbod aan zomersbloeiers. De moestuinierder treft er een uitgebreid assortiment groenteplantjes en kruiden aan. Ook voor tuininrichting en -decoratie kan je er terecht.
Een ontdekking van nieuwe geuren en kleuren voor je tuin. Is uw tuin nu groot of klein iedere tuinliefhebber vindt er zeker zijn gading.

Het historische, groene kader, het goede weer en de sfeervolle markt maken van deze Kortrijkse Tuinmarkt een absolute zondagse aanrader.

Waar: Park van kasteel Blommeghem (Van Belleghemdreef 6 te 8510 Kortrijk-Marke)
Wanneer: zondag 5 mei 2023 vanaf 10 uur tot 17 uur. Gratis toegang.

Reacties zijn gesloten.