Prijsuitreiking bebloemingsactie en coronaproof receptie

Zondag 11 oktober 2020, Ontmoetingscentrum Marke, naar keuze om 10u00 of 11u30

Traditioneel viert Tuinhier Marke feest in oktober, samen met de deelnemers aan de bebloemingsactie. Dit jaar is dat ook zo, zij het dan in een aangepaste versie. We zijn bijzonder fier en gelukkig jullie te kunnen uitnodigen voor een corona-proof receptie, met je eigen bubbel, zittend aan een tafel. Ook de kinderen moeten aan tafel blijven zitten.

Alle coronamaatregelen worden gerespecteerd.

We huldigen de laureaten van de bebloemingsactie. Iedere deelnemer kan zijn prijs ophalen. Vergeet je bon bebloemingsactie 2020 niet mee te brengen!

De bebloemingsactie is een initiatief van Tuinhier Marke en geniet van een projectsubsidie van de stad Kortrijk. Onze gemeente is zoveel mooier als ze in de bloemetjes staat.

Met een aperitief en iets om te knabbelen beloven we jullie een gezellig uurtje met een projectie van mooie foto’s van voorbije activiteiten.

We werken in 2 tijdsloten naar keuze: ofwel van 10.00u tot 11.00u ofwel van 11.30u tot 12.30u. De plaatsen zijn beperkt, dus vlug inschrijven is de boodschap. Indien een tijdslot reeds volzet is, wijzen we je het andere tijdslot toe en brengen je daarvan tijdig op de hoogte.

Inschrijven kan door je inschrijfstrookje, ingevuld met je keuze, te bussen bij Filip Vangroenweghe, Debrabanderestraat 24, 8510 Marke of te mailen met alle nodige gegevens naar filip.vangroenweghe@scarlet.be dit tegen zaterdag 3 oktober.
Je krijgt ook de mogelijkheid je lidmaatschap te vernieuwen. Het lidgeld bedraagt 23 euro. In ruil daarvoor krijgt je 10x per jaar een interessant tijdschrift, gratis toegang tot de meeste van onze activiteiten en kan je deelnemen aan onze samenaankopen.

Laat we samen klinken op de voorbije zomer!

Reacties zijn gesloten.