Je eigen kruidentuin aanleggen

Dinsdag 22 september 2020, Ontmoetingscentrum 20u.

We zijn heel blij dat we in september weer van start kunnen gaan met onze vereniging. Het geplande bedrijfsbezoek gaat wegens de coronamaatregelen niet door en wordt vervangen door een voordracht.

Kruiden nemen een belangrijke plaats in in onze keuken en onze voeding. Je kan ze gebruiken om een gerecht een aparte smaak te geven, je kan ze ook gebruiken om je gezondheid een boost te geven, om kwaaltjes te bestrijden of te vermijden.
Kruiden zijn de smaakmakers in ons leven. Ze verdienen met recht en reden een plaats in onze tuin. Zo heb je ze altijd bij de hand en heb je ze steeds plukvers.

Op 22 september verwelkomen we Annick Mahieu. Zij legt ons uit hoe we die aanleg best aanpakken om het beste resultaat te hebben. Met welke zaken moet je allemaal rekening houden: welke grond, zon of schaduw, wat mag bij elkaar, tips om te groeperen…
Wie Annick al gehoord heeft weet dat het weer een heel boeiende avond wordt.

Leden van Tuinhier Marke komen gratis, niet-leden betalen 3 euro.
De voordracht gaat door in de grote zaal van het OC, in een corona-proof opstelling, alle stoelen ver genoeg van elkaar. Er zijn geen drankjes. Alle voorzorgsmaatregelen voor corona worden gerespecteerd.

We kijken er naar uit om u terug te zien.

Reacties zijn gesloten.