Voordracht: Mocktails maken, heerlijke alcoholvrije drankjes.

Dinsdag 4 december 2018, Ontmoetingscentrum 20u.

It’s time to party!

Of dat nu met kerst of nieuwjaar is, of op een doodgewone dag, een feestelijke cocktail kan altijd. Maar soms wil je liever een cocktail zonder alcohol. Een mocktail dus. Deze cocktails zijn volledig alcoholvrij, lekker én bevatten weinig calorieën. Ideaal om te serveren in een grote schenkkan tijdens een feestje!

Een mocktail wordt bereid uit frisdranken, vruchtensappen, fruit, kruiden, siropen en andere alcoholvrije ingrediënten. De term mocktail komt uit het Engels, van ’to mock’ (voor de gek houden) en ‘cocktail’.

Green Granny, Tonic fruit splash, Cranberry Cooler, Hibiscus mocktail, … allemaal namen van heerlijke, verfrissende mocktails. Met deze mocktails imponeer je niet alleen je gasten, je hoeft je ook geen zorgen te maken voor een kater achteraf. Santé!

Annick Mahieu is onze gastspreker, zij zal u wegwijs maken in het maken van mocktails. Na deze voordracht zal u ongetwijfeld ook lekkere mocktails in laagjes kunnen maken. Proeven hoort er uiteraard ook bij.

Inschrijven is wel noodzakelijk, doe het voor 30/11. Ga naar tabblad ‘contact’, klik inschrijving Mocktails maken en vermeld naam, adres en aantal personen. Niet-leden betalen € 3.

 

Reacties zijn gesloten.