Rozenfeest met een vleugje nostalgie

Zondag 25 juni 2017 Rozenfeest in het Kasteelpark ‘T Hoge. Beleef de feeërieke tuinsfeer tussen geurende rozen en prachtige kabouters. Tijdens deze dag wekken we terug een stukje nostalgie op. We gaan terug naar de theeparty’s en de leuke tuinfeestjes. Laat je verrassen door originele demo’s bloemschikken en geniet van een swingend aperitiefconcert. Toon ons je origineelst versierde hoed of wandelstok en maak kans op één van de mooie cadeaubonnen!

De rozentuin ligt midden in het historische groen van het kasteelpark ’t Hoge. Dit park van ruim 3 ha is meer dan 175 jaar oud en bevat meerdere merkwaardige bomen. In 1959 werd een deel van het park ingericht als rosarium. De rozentuin omvat een proeftuin, waar jaarlijks meer dan honderd nieuwe rozencreaties van Europese selectiehuizen worden geplant. Verder is er een demonstratietuin met rozenvariëteiten die momenteel goed presteren, en een historische tuin die een beeld geeft van de evolutie van de roos door de eeuwen heen. 
Meer info op: www.rozentuinkortrijk.be

Reacties zijn gesloten.