Prijsuitreiking pompoenwedstrijd 2022

Zondag 9 oktober, Ontmoetingscentrum, om 10u30

Weten jullie nog dat jullie in april van ons – Tuinhier Marke – pompoenzaden kregen? We hopen dat jullie ze geplant hebben. Waarschijnlijk zijn er ondertussen al fantastische pompoenen aan gegroeid. We zijn dan ook heel erg benieuwd hoe het afgelopen is, wie van jullie zou de grootste pompoen gekweekt hebben?
Zondag 9 oktober weten we het. Dan mag je tussen 10u30 en 11u je pompoen laten wegen in het Ontmoetingscentrum. Alle deelnemers krijgen een geschenk als beloning voor hun inspanning. Je mama en papa zijn ook uitgenodigd. Jullie worden bovendien allemaal verwend met een drankje en lekkere hapjes.
Om 11u45 wordt met groot tromgeroffel de uitslag bekend gemaakt.
Ook als je pompoen niet zo groot is mag je gerust komen, want hier telt vooral het plezier dat je beleefde aan het opkweken van je pompoenplant.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot zondag 2 oktober. Klik HIER om in te schrijven.

Reacties zijn gesloten.