Wijndegustatie

Omwille van Covid-19 maatregelen gaat deze wijndegustatie niet door.

Dinsdag 7 december 2021, Ontmoetingscentrum Marke, 20 u.

Wijn drink je voor je plezier. Je kunt je wijntje gewoon ‘wegslobberen’ maar veel leuker is het natuurlijk om hem eens goed te proeven. Om je eigen smaak goed te leren kennen. Want wat vind jij precies lekker in een wijn en wat juist niet. Daarvoor kun je het best een beetje oefenen met deze wijndegustatie. ‘Terroir’  is ook  belangrijk en heeft invloed op het aroma en smaak van de wijn. Tijd dus om dit allemaal te ontdekken.

We starten met bubbels, met de nodige uitleg over die bubbels, en degusteren uiteraard een glaasje bubbels. Daarna zetten we u twee witte en twee rode wijnen voor. Bij de witte wijn zal de Sauvignon Blanc druif centraal staan. Bij de rode wijn is het de Merlot druif. Tijdens de degustatie krijgen we uitleg over het wijnhuis, de druif, de regio en de foodpairing bij deze wijnen.

Dieter Lenoir van Caves Lenoir begeleidt ons in deze degustatie.

Deelnemen kost 10 Euro. Vooraf inschrijven, tot en met zondag 5 december, kan door HIER te klikken. Betalen kan aan de ingang.

Opgelet: voor deze activiteit is in het Markse Ontmoetingscentrum een Covid Safe Ticket verplicht.

Reacties zijn gesloten.