Prijsuitreiking bebloemingsactie en feestelijke receptie

Zondag 10 oktober 2021, Ontmoetingscentrum, vanaf 11u.

De zomer is voorbij, de zomerbloeiers bijna uitgebloeid.
Het moment van het jaar om jullie, leden van Tuinhier Marke en leden van de bebloemingswedstrijd, te verwennen met een feestelijke receptie. Het mag weer en daar zijn we ontzettend blij om.

Zondag 10 oktober verwachten we jullie allemaal in het Ontmoetingscentrum Marke. We trakteren jullie op lekkere hapjes en een fris aperitief. Uiteraard in een gezellig kader.

Vanaf 11u heten we jullie van harte welkom.

Afgelopen zomer kon iedereen meedoen aan de bebloemingswedstrijd. De bebloemingsactie is een initiatief van Tuinhier Marke die geniet van een projectsubsidie van de stad Kortrijk.
Welke voortuinen en/of gevels behoren tot de bloemenrijkste in Marke? Op 10 oktober weet u het. Iedere deelnemer krijgt een prijs als waardering voor zijn inspanning. Een kleurrijke voortuin en/of gevel, daar geniet iedere passant van.
Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk. Dit kan tot zondag 3 oktober. Gebruik hiervoor het inschrijfstrookje en bezorg het aan Filip Vangroenweghe, Debrabanderestraat 24, 8510 Marke of mail alle gevraagde gegevens naar filip.vangroenweghe@scarlet.be.
Breng zeker het ontvangen prijsbonnetje mee om uw prijs af te halen!

We kijken er naar uit om jullie te begroeten!

Reacties zijn gesloten.