Natuur-educatieve comedy voorstelling: ‘Toen de dieren nog spraken… en wat de mensen daarvan maken’

Dinsdag 10 december 2019, Ontmoetingscentrum, 20 u.

Tuinhier Marke en Natuurpunt Kortrijk organiseren een natuur-educatieve comedy voorstelling ‘Toen de dieren nog spraken… en wat de mensen daarvan maken’, door Joeri Cortens.

Afbeeldingsresultaat voor joeri cortensHet gaat over de communicatie tussen mensen, dieren, planten, in geuren en kleuren, en wat er zoal kan mislopen. Apen apen apen na? Gaan spinnen op het web? Twitteren (blauwe) vogeltjes zelf wel eens? En vooral: wat bakken we er zelf van? Zijn we beland in een communicatie-revolutie of verstaan we elkaar steeds minder?

Hij brengt een originele, aangename en boeiende voordracht aan de hand van een powerpointpresentatie, afgewisseld met verhaaltjes en zang tussendoor.

Hij schuwt daarbij de moderne elektronische technieken niet en betrekt ook rechtstreeks het publiek. Na de voorstelling is er nog de gelegenheid om wat vragen te stellen. Echt de moeite waard!

Joeri Cortens (°1976) groeide op in de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker van het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt CVN en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s

Joeri Cortens is ook bekend van dierenprogramma’s zoals ‘Wild van dieren’ op VTM en ‘Het zijn net mensen’ op VIER. Momenteel is hij vaste gast met een natuurpraatje in de Weekwatchers, een radioprogramma op zaterdagmorgen op radio 2 met Ruben van Gucht

Een heerlijke voorstelling ! Iedereen welkom !

Reacties zijn gesloten.